Merlin for bilingual education in Eemnes, tweetalig onderwijs in het Gooi
  
  
  
Beschrijving
  
Tweetalig basisonderwijs
  
http://www.merlijn-eemnes.nl/onderwijs/Paginas/Early-English.aspx
1
  
2
  
3
  
4
  
5

Merlin: voor tweetalig onderwijs in Eemnes

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Merlin is een vriendelijke tweetalige basisschool in landelijk Eemnes. We bieden van groep 1 tot en met 8 lessen in zowel het Nederlands als het Engels. Het is ons doel om de kinderen spelenderwijs goed Nederlands én Engels te leren. Naar onze school komen zowel Nederlands- als Engelstalige kinderen uit Eemnes en omstreken. De ouders hebben gemeen dat zij het beheersen van zowel het Nederlands als het Engels een belangrijke meerwaarde vinden voor hun kind. We starten direct vanaf groep 1 met de Engelse en Nederlandse lessen. De leerkrachten van Merlin zijn hiervoor speciaal opgeleid.

Wij zijn een TPO school (tweetalig primair onderwijs) dit houdt in dat we één van de 17 scholen zijn in Nederland die een groot deel van de lessen ook in het Engels mogen aanbieden.

Ik vind het steeds weer geweldig om te zien hoe kinderen met diverse achtergronden samen leren en communiceren in onze Nederlands/Engelse onderwijssetting. U bent van harte welkom om een afspraak te maken en te komen kijken hoe dat er in de praktijk uitziet. Voor het maken van een afspraak kunt bellen met 035 5386854 en voor meer informatie zie onze website: www.merlin-eemnes.nl

Graag tot ziens,

Annette Jonker

directeur Merlin


​Merlin: for bilingual primary education in Eemnes.

Merlin is part of the ‘Alberdingk Thijm Scholen’ and offers accessible bilingual primary education, close to home.

We teach the children how to communicate and work together. Nowadays the English language plays a big part in our society. Therefore we teach an important part of our lessons in English from group 1 onward. We do so in a thematic way with the International Primary Curriculum (IPC). All lessons are offered to the children within a theme. Read more about IPC here.

In our society there is more attention for bilingualism. In a pilot (TPO) we develop, together with 19 other primary schools, education that meets that. Our teachers are qualified and the children are super proud of their accomplishments.

Read here about TPO.

 Agenda

Bekijk alles​​​​​​​​